6 X ORANJE INSPIRATIE KONINGSDAG


De tijd vliegt! En doordat Koningsdag een paar dagen eerder op de stoep staat dan onze oude vertrouwde Koninginnedag op 30 april, lijkt de tijd nóg sneller te gaan. Ohneee! Het is al bijna Koningsdag, aankomende maandag alweer! Tijd dus om snel nog wat leuke oranje inspiratie met jullie te delen. Nu Doutzen wat ouder wordt en zij alle speciale feestdagen bewust meemaakt, merk ik pas hoé belangrijk het voor kinderen is om volledig in thema gekleed te gaan. Feestdagen voelen voor kinderen heel bijzonder. En een speciale outfit maakt dat fijne gevoel helemaal compleet!
Mijn kindjes, Oliver en Doutzen gaan dus zeker iets oranjes aantrekken. En ik vind het helemaal niet erg om daar wat leuks voor aan te schaffen, want de kleur oranje kan ook perfect buiten de feestdagen om gedragen worden.

Wij hebben bij Kindermodeblog alvast ter inspiratie een klein feestje gebouwd met 6 leuke oranje musthaves van Kixx Online. Kijk en feest je even mee?

Via deze link kun je direct shoppen op de Oranje Pagina van Kixx

IMG_3124

IMG_3111

IMG_3089

IMG_3080

IMG_3108

IMG_3074
Klik hier om een oranje item te scoren bij Kixx-online

Zijn jullie al in de stemming voor Koningsdag?

Fotografie door Nicole Korsten

Tags: