PEPPER OP ANNIEL SCHOENTJES


Door: Bonnie

Het is weer een leopard printje geworden!! Niet dat Pepper’s kast nou gedomineerd wordt door leopard en andere dieren printjes maar deze zijn wel duidelijk favoriet op het moment. Eigenlijk wilde ik deze geweldige Anniels voor mezelf kopen maar toen ik de mini versie zag MOEST ik ze voor Pepper aanschaffen. En om van haar niet helemaal een mini-me te maken heb ik ze voor mij laten liggen. Echte liefde heet dat 😉
Als je in de ballet of turn wereld bekend bent dan is Anniel geen onbekende. Het is van oorsprong een merk dat zich richtte op deze sporten. Voor straatartiesten ontwierp Anniel de schoenen die Pepper draagt voor tijdens hun optredens. Ze zijn soepel en door de net wat dikkere speciale zool geschikt voor buiten. De schoenen zijn gemaakt van het mooiste soepelste leer waardoor ze heerlijk zitten en lopen. Volgens ELLE stijlbijbel en de VOGUE de absolute musthave IT flats.

Ze zijn er in verschillende kleurtjes en vrolijke printjes. Geweldig onder een jeans maar ook helemaal cute onder een short of jurkje. Elke outfit krijgt een hippe finishing touch. Voor Pepper heb ik dus gekozen voor de Leopard versie. Ze draagt ze hier lekker zomers onder een legging met poezen print van H&M en zwarte tank top met franjes van Finger in the nose. Een item dat eigenlijk niet meer mag ontbreken in je kast. Dus ook niet in die van Pepper!
Klik hier voor meer shopping details

ANNIEL#5

ANNIEL#3

ANNIEL#2

ANNIEL#1

Klik hier om de schoentjes te shoppen

Wat vind jij van deze schoenen?

 

Tags: ,

Plaats een reactie