GUUSJE IN PETITBO


Afgelopen weekend liet ik je Guusje zien in haar zwarte PetitBo jurkje. (bekijk de blog hier terug) Ze droeg er toen witte schoentjes onder met pantersokjes. Het geheel was misschien iets wat over de top, daar hou je van of niet. Ik wil je nu graag laten zien dat de schoenen die je draagt soms een groot verschil kunnen maken. Kijk maar, met de minnetonka schoentjes heeft het jurkje van Petitbo ineens een hele andere uitstraling gekregen. Vind je niet?

Klik hier voor meer shopping details

DSC_0144

DSC_0174

DSC_0160

DSC_0203

DSC_0182

DSC_0159

Klik hier om het jurkje te shoppen

OF klik hier voor meer Petitbo collectie

Heb jij een eigen kindermode zaak of een leuke webshop waar dit nieuwe merk goed bij zou passen? Neem contact op met Diana Mosterd voor meer info (D.Mosterd@1-2buy.nl)

Vind jij deze look ook ineens heel anders?

 

Tags: ,

Plaats een reactie