WIT OP WIT VOOR JE MOOIE MEISJE


Okey okey, het is niet de meest praktische kleur, ik weet het. Maar zo mooi, spierwit! En dan mag je deze zomer ook nog eens voor wit op wit gaan. Wat dacht je van dit mooie vestje van Gant Kids gecombineerd met een speels rokje van Il Gufo? Een mooie zomerse, klassieke look, die je pit geeft door contrast aan de voetjes. Kies daarom voor opvallende schoenen zoals bijvoorbeeld deze eigenwijze New Balances gympen, trendy glitter slip-ons of bruinkleurige Minnetonka’s. Op deze laatste raken we trouwens ook maar niet uitgekeken, iedere zomer zijn Minnetonka’s weer een hit! En deze zomer draag je ze dus onder wit op wit. Je shopt deze witte look bij de webshop voor chique kinderkleding, LittleOne.nl waar ze nu ook nog eens een fijne lente korting geven van 15%. Laat de zomer maar lekker komen. Get ready for shining!

Klik hier voor meer shopping details

11

12

13(Schoenen: New Balances, Minnetonka’s, Glitter Slip-ons )

Slider_Actie


Klik hier om te shoppen bij LittleOne.nl

Ga jij voor wit op wit deze zomer?

Tags: ,

Plaats een reactie