IL GUFO WINTERCOLLECTIE


Mooie kinderkleding, wie van ons houdt er niet van?! De webshop Little One verkoopt prachtige merken, waaronder het Italiaanse merk Il Gufo. De nieuwe wintercollectie van Il Gufo is prachtig. De collectie is eenvoudig en elegant, maar tegelijkertijd ook erg hip. Zo vind je in de collectie de klassieke groen-blauwe tartan ruit, die zowel voor jongens als meisjes dé trend van dit seizoen is. We zien ook veel verschillende stoffen zoals wol, jersey, fluweel en tricot terugkomen in de collectie. Il Gufo maakt in haar collectie veel gebruik van grijs- en wittinten en wisselt dit af met eigentijdse kleuren als cool blauw en warm roze. Voor de jongens heeft Il Gufo heerlijke zachte truien, mooie colbertjes en coole broeken. Wij spotten op de catwalk de mooie grijscombinatie van de trui en de spijkerbroek en worden hier helemaal blij van! Voor meisjes heeft Il Gufo naast mooie broeken en stoere ruit rokjes ook heel chique jurkjes voor de feestdagen en schattige bloesjes met leuke kraagjes! Wij vinden de collectie van Il Gufo prachtig en raden je zeker aan om eens een kijkje te nemen in de webshop van Little One. Bekijk hieronder alvast de catwalk foto’s van de wintercollectie.

Je shopt de mooie collectie bij Little One

goed 1

goed 3

goed 4

goed 2

goed 6

goed 5

Klik hier om de wintercollectie van Il Gufo te shoppen bij Little One

Wat vinden jullie van de collectie?

Tags: