SEM IN BOBO CHOSES


Vandaag schijnt de zon en kunnen we een heerlijke dag verwachten. Sem draagt één van mijn favoriete hemdjes uit de nieuwe zomercollectie van Bobo Choses. Dit Spaanse kinderkleding merk heeft elke keer weer een collectie om hebberig van te worden. Soms moet je even wennen aan de collectie, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt wordt kiezen nog lastig. Dit hemdje is dus één van mijn favoriete items, leuk voor jongens én meisjes. Sem draagt ‘m hier op een gestreepte broek van Finger in the Nose. Maar is een gestreepte broek niks voor jou? Combineer dit hemdje dan leuk op een verwassen jeansje of een zwarte legging, met bijvoorbeeld All Stars eronder. Get inspired en geniet van deze mooie zonnige dag!

Klik hier voor de shopping details van dit hemdje

SEMoude 083-002

SEMoude 094Klik hier om dit hemdje te shoppen

OF klik hier voor meer Bobo Choses

Wat vind jij van dit hemdje?

Tags:

Plaats een reactie