PEPPER IN SOFT GALLERY JUMPSUIT

Door: Bonnie

Instant love!!! Dat was het toen ik deze jumpsuit van Soft Gallery zag. Een mouwloos exemplaar in paars-roze all-over leopard print. Want tja.. de leopard trend is nog steeds hotter dan hot en niet weg te denken in het huidige straatbeeld. Dus ook bij kids niet. Toch valt het dierenprintje in de categorie love it or hate it, omdat -denk Nel Veerkamp- je ook door kunt slaan en het ‘een tikje’ ordinair kan worden. Ik behoor met mijn liefde voor printjes duidelijk tot de eerste categorie. En omdat Pepper gewoon heerlijk met mij meegaat.. zij ook!

Zag je in de winter nog veel de traditionele leopard print in bruin tinten voorbij komen, deze zomer wordt het printje gecombineerd met vele hippe kleurtjes en motieven. Zo ook in deze jumpsuit. En eigenlijk hebben we hier ook een love or hate item te pakken. Twee in één zeg maar ;). Maar ook hier moet ik even voor pleiten. Want hoeveel meisjes van ongeveer 3 of 4 jaar oud, krijgen de knoop en rits open en dicht van een skinny jeans? Om dan nog maar te zwijgen over die billen, die er na een toilet bezoek weer in gewurmd moeten worden? Nou.. Pepper lukt dit niet. Wat haar wel lukt is de drukkertjes van deze jumpsuit open te krijgen, haar armen eruit te halen, alles omlaag en uiteindelijk weer omhoog te hijsen. I rest my case ;). Gewoon een top item! Straks heerlijk met blote armpjes en een sandaaltje, nu met vestje en stoere ancle boots of sneakers. I’m in love!!

Klik hier voor meer shopping details van deze jumpsuit

1
2
4
3]
Klik hier om deze jumpsuit te shoppen

Wat vind jij van deze jumpsuit?

 

Tags:

0 Reacties

  • door Annika
    Posted 29 maart 2014 09:20 0Likes

    Komende week verwachten we in de shop van Orange Mayonnaise een re-stock van Soft Gallery. Ook deze jumpsuit zal dan weer in meer maten verkrijgbaar zijn. Nog heel even geduld dus als je maat er nu niet tussen zit….. Een mailtje sturen om alvast te reserveren mag natuurlijk ook !!

Plaats een reactie