PLAYTIME GESPOT: BLUNE


Eén van de nieuwe merken die we spotten op Playtime Paris was Blune. Dit Franse merk is vrij nieuw op de markt en heeft echt superleuke items in de collectie! Van leuke jurkjes, tot broekjes , tot sweaters en shirtjes. Ons modehartje ging er sneller van kloppen. Ze hebben trouwens ook een dames collectie, dat alleen ter info.
Het merk Blune wordt nog niet in Nederland verkocht maar ik hoop dat daar gauw verandering in komt. Het stijltje van Blune is er één waarvan ik hou. Redelijk basic, maar aan elk item nét even die twist of leuke trendy print wat het helemaal leuk maakt. Zo leuk zelfs, dat je er hebberig van wordt! In hun eigen webshop is het nu nog sale en ook daar zitten echt hele leuke items bij! Je moet zeker even kijken. Ze verzenden helaas nog niet naar Nederland…. maar wij zijn wel heel erg benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn over dit merk als wij. Laat je het even weten?

Klik hier om naar Blune te gaan

DSC_0079

DSC_0091

DSC_0081

DSC_0080

Klik hier om naar Blune te gaan

 

Ben jij ook zo enthousiast?

Tags:

Plaats een reactie