ROMY IN IGLÓ AND INDÍ

Door: Sanne

Het mocht jullie niet ontgaan zijn, maar Romy Lydia Eva zit nog steeds heerlijk in de nee-fase, hoewel het aantal néé’s steeds meer afneemt hier in huis. Dit heeft te maken met een pedagogisch verantwoorde benadering, hoewel deze benadering mij hier en daar nog wel eens in de steek wil laten.

Pruil-lipjes, “waarom doen jullie mij dit aan”-gezichtjes en “stervende-zwaan”-perikelen: alles maken we hier mee. Zoals de lipjes bij Romy hangen in het gezicht, zo hangen de walletjes bij mama inmiddels, laten we niet vergeten dat we er sinds 5 maanden een bengel bij hebben. Maar dat mag de pret niet drukken! “Je krijgt er zoooveeeel voor terug! en: “Het hoort er allemaal bij!”
Wat er óók bij hoort, en godzijdank is dat bij mij ook het geval, is het tutten met mijn dochter. Heerlijk om te zien hoe blij Romy van “make-uppen” wordt, haar pop graag lekker instopt in het poppenbedje, haar nageltjes ook gelakt wil hebben, een ballerina wil worden (“pappehina”), de kleur roze fantastisch vindt, alleen maar jurkjes aan wil en alle diertjes leuk vindt die een hoog knuffel-gehalte hebben. Die combi vind je allemaal terug in dit té cute jurkje van Igló and Indí. Dit jurkje is tha bomb, je-van-het.  Waarom? Ten eerste omdat het zonder mopperen aan gaat. Niet geheel onbelangrijk in deze fase van het leven. En mama kan haar ogen er niet van af houden. Leuk detail: het jurkje heet de Eva Bunny Dress. Hoe toepasselijk!

Goodbye pruil-lip, helloooo smile!

 Klik hier voor meer details van het jurkje

Klik hier om het jurkje direct te shoppen

OF Klik hier om naar Igló and Indí te gaan

 

Verdwijnen bij jouw dochter ook de pruil-lipjes bij het zien van deze lieve jurkjes?

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie