IGLO & INDI | NIEUWE WINTERCOLLECTIE ’15/16


Iglo & Indi neemt ons dit jaar mee op een Arctic Adventure! Helemaal passend bij de overall adventure trend maar dan met een Scandinavisch tintje. Spelen in de sneeuw met ijsberen, glijden over het ijs met de pinguïns of een sneeuwballen gevecht met een eskimo? Met de herfst/winter collectie van Iglo & Indi kunnen de kids helemaal losgaan met hun fantasie. Door de hele collectie zie je invloeden terug uit het hoge noorden met bijvoorbeeld verschillende tinten grijs in de mix met ijsblauw, mosgroen en sneeuwwit. Ook het prachtige natuurverschijnsel het ‘Noorderlicht’ heeft een plekje in de collectie. Voor de prints doet Iglo & Indi een beroep op hun IJslandse roots en de prachtige natuur daar. Al met al, een collectie om van te smullen! Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Iglo & Indi?

Via deze link ga je naar de site van Iglo & Indi

iglo_indi_lookbook06

IgloIndi_AW15_KIDS04_lwrziglo_indi_lookbook14

Klik hier te shoppen bij Iglo & Indi

Wat vind jij van de nieuwe collectie? 

Tags: ,

Plaats een reactie