LITTLE PIECES @ KLEINE FABRIEK


Afgelopen zondag en maandag heeft het team van Kindermodeblog weer alle stands op de Kleine Fabriek afgestruind. We zijn tijdens deze dagen heel wat toppers tegen gekomen, maar één van onze absolute favorieten was toch wel de stand van Little Pieces en LP Boys!

De autumn 2014 collectie voor zowel boys als girls zit vol met musthave items! Bij de meisjes zien we weer heel veel leuke dieren printjes in zwart/wit/grijs, maar ook in mooie pastel kleuren. Bij de jongens komen de stoere Noorse truien en geblokte blousjes terug, ook zie je weer een aantal items in super gave army trend terug. In beide collecties worden we ook getrakteerd op heerlijk sweatpants, super comfy maar zo uitgevoerd dat je kids er  super fashionable bij lopen! Laat je inspireren…

Deze nieuwe collectie items worden helaas pas vanaf juli uitgeleverd, maar kun je toch niet wachten om iets van little pieces te shoppen? Klik dan hier om naar de webshop te gaan

Little Pieces nieuwe collectie

Little Pieces

Little Pieces

Little Pieces

Little Pieces

 Klik hier om naar de webshop te gaan

Wat vind jij van de Autumn 2014 collectie van Little Pieces?

Tags: , ,

Plaats een reactie