KLEINE FABRIEK 2014: INSPIRATIE

Door: Danielle

Even als kidsfashion addicts onder elkaar; wat is er fijner dan de hele dag inspiratie opdoen en je verlekkeren aan de geweldige nieuwe collecties op de Kleine Fabriek. Okay, we sluiten de verkoopperiode van winterkleding bijna af en de zomeritems dringen langzaam de winkels en webshops binnen, maar bij het zien van de nieuwe winter/herfst-collecties gaat het toch een beetje kriebelen. Bij het langslopen van de prachtige opvallende stands baal ik van het feit dat alles wat ik zie nu eigenlijk al draagbaar is, maar we moeten toch nog even wachten voordat het in de winkels ligt. Maar dat neemt niet weg dat ik heerlijk heb genoten van al het moois. Kennis gemaakt met een aantal nieuwe merken, maar ook een paar toppers en favorieten van Sara Lou passeerden de revue waaronder Little Label, Little Pieces, Tumble ‘N Dry, GSUS en House of Jamie. Kijk hieronder voor een kleine impressie van een inspirerende dag op de Kleine Fabriek.

Kleine Fabriek
Kleine Fabriek2
Kleine Fabriek3
Kleine Fabriek4
Kleine Fabriek6
Kleine Fabriek7
Kleine Fabriek8
Kleine Fabriek9
Kleine Fabriek10
Kleine Fabriek12
Volg jij ons al op Twitter?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie