JUULTJE IN WINTERS ZARA


Door: Jerr

Helemaal ziek was ik toen ik van de week, na het maken van deze foto’s, Juul haar lievelings mutsje kwijt was. Door de stromende regen fietste ik mijn parcours af die ik die middag met de kids had gelopen. Alle hoeken en gaten bekeek ik, onder de auto’s, winkel etalages, maar nergens zag ik het geliefde mutsje. De hoop had ik eigenlijk al opgegeven. Het mutsje was weg. diep bedroefd voelde ik mij. Ik kon natuurlijk zo een nieuwe kopen maar toch knaagde het, alsof je een goede vriend ergens achter liet. Dat het arme ding gered moest worden. Gek hé, dat je zo’n emotionele waarde aan een kledingstuk kan hebben. Maar IK had het. Ik vond zelfs het bijpassende sjaaltje sneu dat nu de winter verder moest zonder zijn bijpassende muts. Het waren soulmates, meant to be… en nu.. moederziel alleen.

Oke Jerr, cut the crap, hoe is het afgelopen hoor ik jullie denken. Ok het ging zo, na mijn lange werkdag kwam ik aan bij mijn kinders die een gezellige dag hadden bij hun oma.  Ik probeerde een soort van niet sip te zijn – werkelijk- want ik herinnerde me nog al te goed de avond ervoor, dat ik tevergeefs verzopen thuis kwam van mijn zoektocht naar de muts. Juultje moest nu zonder vertrouwde muts mee naar huis. Ineens zei mijn vriend: Heb je mijn berichtje niet gekregen? – berichtje: hoeveel houd jij van mij??- Uhm nope niet gelezen, waarna hij mij een foto liet zien van DE muts!! Neee je hebt ‘m gevonden ?? Waar? Whaa je bent geweldig! Enfin.. hij was zo lief geweest om ook even de winkels in te gaan en te vragen of het mutsje van hoog emotionele waarde wellicht gevonden was. En ja, bij de altijd zo drukke Kruidvat hing ze… het mutsje, boven de kassa. Heel de dag zag ze mensen langs lopen maar niet haar mensen, niet Juul en haar bijpassende sjaal. Gelukkig kwam daar vlak voor sluitingstijd.. een man, de man die het mutsje zag, vond en heeft gered! The End.

Juul deze week in haar complete winterse Zara set! Een musthave! Je kan niet meer zonder, je raakt er aan gehecht zoals ik hierboven beschreef. Juul draagt de sjaal en muts overal op. Hier op een Zara bontjasje uit de oude collectie. Het mutsje bedekt haar oortjes super en laat door de binnen voering geen wind door. Ook ideaal voor op de fiets. Verkrijgbaar in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils.

Kijk snel even bij een Zara bij jou in de buurt of ze deze sjaal en muts nog hebben.

juul zara set denken

juul zara set

juulie

zara set juul
Klik hier om naar de Zara te gaan

Tags: , , ,

Plaats een reactie