JUULTJE ZARA FT PRIMARK


Door: Jerr

‘Herfst, herfst wat heb je te koop, honderdduizend blaadjes op een hoop..’-liedje- Het is nu wel op en top herfst met al die mooie gekleurde bladeren op de grond. Soms zijn de temperaturen zacht en andere dagen is het weer dikke truien met een grote beker chocolademelk weer! Beide zijn wel aardig, je moet je alleen qua kleding een beetje aanpassen. Juul heeft een paar leuke truien in haar kast hangen alleen is het steeds de vraag: Zal ik deze nou wel aandoen? Is het niet te warm? Wel of geen jas erbij aan? Ik vind het moeilijk in te schatten zo deze herfst.

De trui die Juul vandaag draagt is van de Zara echt een cutie en niet duur want voor maar €14.95 heb je een super leuke trui. Je bent hem hier bij Kindermodeblog waarschijnlijk al een paar keer tegengekomen in andere blogs! Dit is niet gek want deze trui kan je gewoon top combineren met van alles. Jup deze trui is een echte musthave! Juul draagt er een luipaardprint-broekje onder van de Primark. Ook deze kocht ik weer in Engeland voor maar 4 pounds! Zeg zo’n 6 Nederlandse euro’s. Echt een bezoekje waard dus die Primark. In Nederland heb je er inmiddels ook genoeg dus sla je slag!

juul in zara en primark 1

juul in zara en primark 2

juul in zara en primark 3

broek primark

 

juul in zara en primark 5

 

Shop de harten trui van de Zara
Klik hier om naar de webshop te gaan

Opzoek naar een Primark winkel bij jou in de buurt?
Klik hier voor een verkooppunt

 

Wat vind jij van deze trui?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie