KINDERKLEDING REVIEW: AMÉLIE IN BILLIEBLUSH


Door: Natascha (mama van Amélie)

De december maand met al zijn feestelijke momenten is gestart!!! Alle extravagante kleding kan ongegeneerd de kast uit en mag voor elke gelegenheid geshowd worden. Zo ook deze super gezellige rok van Billie Bush.

Toen wij de rok van Billie Bush binnen kregen was onze dochter dol gelukkig. Het was als een cadeautje ingepakt en zo werd het ook ontvangen. Een ware prinsessenrok, die met een big smile en zelf voldane blik werd aangetrokken en vervolgens uitgebreid trots werd geshowd!

De rok is gemaakt van een volle, tule bovenkant met vilten stippen, met daaronder een glanzend zijden stofje. Een erg opvallend, doch subtiele afwerking is de fluorescerende band. Dit maakt dat je de rok het mooiste kan dragen met een strak truitje eronder, waardoor het terecht hét leukste item van de dag wordt. De materialen zijn goed op elkaar afgestemd en kunnen prima op 40 graden in de wasmachine. Uit ervaring kan ik vertellen dat het zelfs na een paar keer wassen nog helemaal gaaf is.
Kortom, ongeacht het feit dat er deze maand voldoende gelegenheden de revue gaan passeren, blijft deze rok van Billie Bush ook na december een absoluut feestje!

Klik hier voor meer details van deze rok

Amelie 1

Amelie 4

Amelie

Klik hier om het rokje te shoppen

OF Klik hier om meer Billieblush te shoppen

 

Wat vind jij van Billieblush?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie