WARME BABYKLEDING


In samenwerking met Babywalz

Er warmpjes bijlopen
De klok is weer een uurtje terug gezet, buiten wordt het steeds kouder dus het dragen van een goede winterjas is weer onvermijdelijk. Elke herfst is het een hele opgave om de juiste jas te vinden. Je wilt namelijk graag dat je kinderen er hip en toch warm bijlopen. In het tempo waarop de kids tegenwoordig groeien is het vaaks zelfs noodzakelijk elk jaar een nieuwe jas te kopen. Op het gebied van kindermode is, buiten de dure kinderschoenen, de aanschaf van een goede winterjas een van de grotere uitgaven. Het is meestal een goed idee in het begin van het seizoen te gaan winkelen, wanneer er nog een groot aanbod is van verschillende modellen en kleuren in de maat van jouw kind. Je moet er ook rekening mee houden dat ze zelfs met een dikke trui er onder nog genoeg bewegingsruimte hebben.

De laatste jaren is het trouwens zo koud dat een jas alleen vaak niet meer voldoende is. We hadden zelfs meermaals een flink pak sneeuw liggen. Dat is natuurlijk prachtig voor de kinderen om in te spelen. Ideaal is dan een skipak. Doordat het pak 1 stuk is, kunnen ze niet nat worden en zijn ze ook goed beschermd tegen wind. Maar ook wanneer het niet sneeuwt, is het slim te zorgen voor handschoenen, warme sokken, een sjaaltje en een mutsje. Een baby verlies een kwart van de lichaamswarmte via het hoofd. Een schattige muts kan dus een groot verschil maken. Een belangrijke tip voor de winter, helemaal los van fashion, is trouwens dat je er voor moet zorgen dat de luchtvochtigheid in huis voldoende hoog is. Door de verwarming wordt de lucht droger en dat merk je al snel aan de huid van je baby en misschien ook jezelf. Je kan de luchtvochtigheid hoger op peil houden door waterverdampingsbakjes aan de radiator te hangen.

Binnenshuis zullen de kinderen het misschien niet zo snel koud krijgen maar ze moeten toch goed aangekleed zijn, zeker wanneer ze vaak stil zitten. En indien mogelijk niet alleen goed, maar ook nog een beetje trendy. Na de grote aankoop van een jas, moeten velen misschien op het budget letten, maar ook bij goedkopere merken zijn leuke stukken te vinden. Bovendien zijn het vooral de combinaties en creativiteit die bepalen hoe leuk een outfit er uitziet. Voor inspiratie kun je even onze hippe kids posts bekijken.

Wanneer je niet vindt wat je zoekt in de winkelstraat, kunnen webwinkels een uitkomst bieden. Buiten het feit dat deze vaak andere merken verkopen en je niet het huis uit hoeft te komen voor je zoektocht, is het ook voordelig dat ze vaak speciale actie’s en aanbiedingen hebben. Het kan interessant zijn je aan te melden voor verschillende nieuwsbrieven. Maar meld je alleen aan bij de webwinkels met kinder- en babykleding die bij jouw stijl aansluiten anders loopt de mailbox snel over. De keuze is enorm, maar bekijk voor babykleding bijvoorbeeld even de webwinkel Babywalz. Deze overzichtelijke webstore heeft een ruim assortiment van betaalbare kleding en toebehoren.

 

Tags:

Plaats een reactie