OLIVIA IN TOOTSA MACGINTY


Door: Jo

De wereld zou er een ietsiepietsie beter uitzien als we allemaal alleen maar producten zouden afnemen die voldoen aan ethische normen. Voordat ik ga doorslaan in mijn passie voor bewuste voeding en bewegen: nee, ik wil niet belerend klinken. Maar blij word ik toch wel als ik lees dat Olivia’s lievelingstrui (simpelweg door mijn kleuter-to-be afgekort als ‘beer met lieveheersbult’) is geproduceerd onder verantwoorde omstandigheden. Een plus er bij voor Tootsa MacGinty.

Unisex it is voor dit jonge bedrijf met als signatuur vrolijke kleuren en prints. Nu moet ik met unisex een beetje oppassen bij mijn jongste nazaat: niet zelden wordt zij als jongen aangezien. Ik moet dit misverstand niet zelden verdedigen met een roze bugaboo en andere aan meisjes gerelateerde details als bewijs, maar ik moet toegeven dat zij met haar coupe baby (het groeit gewoon NIET!) en boyish gedrag ( Olivia is meer van het slopen van dan spelen met Barbie’s en o had ik al vermeld dat zij de hele clan Co de baas is met haar kickbokstechnieken?), toch wel stoer oogt.

De knalgele voorgewassen blend cashmere berentrui kan dus ook voor jongens: had Olivia een Olivier geweest dan combineerde ik ‘m stoer met een houthakkersblouse en baggy joggjeans, maar dankzij de ‘IA’ pakken wij er een kleurrijke legging bij. Daar hebben we er inmiddels een hele verzameling van: ik heb een soort van crush op leggings. Saillant detail: leggings zijn geen broeken, dus eenmaal dat luierloze moment bereikt draag ‘m dan uitsluitend met iets bilbedekkends! Dank u namens het straatbeeld.

En om niet geheel door te slaan in het overcompenseren: stoere sneakers maken de outfit Oliviaproof (lees: girlpowerrrrrr). Have a nice week!

Klik hier voor meer details van deze trui

Tootsa MacGinty trui

Klik hier om deze trui te shoppen

OF: Klik hier om naar Tootsa MacGinty te gaan

 

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Tootsa MacGinty?

 

 

 

Tags: ,

0 Reacties

Plaats een reactie