MUSTHAVE: PANTER JAS OF VEST


Zoals jullie wel weten ben ik dol op panterprintjes – het schijnt erfelijk te zijn – maar ik ben de laatste tijd wel iets kieskeuriger geworden. Een paar jaar terug stond ik echt te juichen als ik mijn geliefde printje terug zag in een collectie en werd ik meteen erg hebberig. Nu panter prints volop in de mode zijn, is het vooral zoeken naar de aller, allerleukste panterprint items. Gister deelde ik op Facebook dit geweldige vestje van Tumble ‘N Dry en vandaag wil ik jullie graag deze geweldige jas… of vest?…. laten zien van Little Pieces. Hij valt mooi slank en recht naar beneden en voelt zacht aan. Hij is perfect om nu als jas te dragen, maar als het straks weer echt koud wordt, dan draag je hem binnen als vest. Helemaal leuk! Have a fashionable day!

Klik hier voor de shopping details van deze jas 

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes panter jas vest Little Pieces-4

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes panter jas vest Little Pieces-7

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes panter jas vest Little Pieces-1

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes panter jas vest Little Pieces-12

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes panter jas vest Little Pieces-8

Klik hier om Little Pieces te shoppen

Bekijk hier de verkooplijst voor een winkel bij jou in de buurt

Wat vinden jullie van deze jas?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: ,

Plaats een reactie