GOOISCHE KLEERTJES = WEBSHOP V/D WEEK

Ons fashionhart gaat sneller kloppen bij het zien van de collecties bij Gooischekleertjes.nl. Bij Gooische Kleertjes shop je de mooiste merken als Silvian Heach, Fred Mello en Diesel Kids. Voor exclusieve kinderkleding ben je hier aan het goede adres. Een webshop naar ons hart! Een leuk extraatje is dat je nu maar liefst 30% korting ontvangt op diverse winterjassen!

Heb je zondag 24 november nog niks te doen? Gooische kleertjes presenteert haar exclusieve kinderkleding tijdens een √°pres ski middag in Huis van Bergen! Van 13.00 tot 17.00 kun je genieten van alle mooie kleding onder het genot van een glaasje gluhwein. Wat wil je nog meer?

Klik hier om bij Gooische Kleertjes te shoppen

gooische kleertjes

Gooische kleertjes 2

Gooische kleertjes 3

Klik hier om lekker te shoppen

 

Wat vind jij van Gooische kleertjes?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie