JUULTJE IN DOTTY FISH SLOFJES


Door: Jerr

Kennen jullie Dotty Fish al? Ik moet je eerlijk bekennen dat ik er nog niet eerder van had gehoord. Ik zocht al een tijdje naar leuke slofjes voor Juul maar ik had wel een paar eisen aan de slofjes. Het liefst moesten ze wit of crème zijn, niet te druk maar wel met een leuk motiefje -anders wordt het zo saai- en toch ook meisjesachtig. Mijn zoekactie leek echt onmogelijk, totdat Free van Kindermodeblog mij tipte over de zachte leren babyschoentjes van Dotty Fish. En dat was precies op tijd want het wordt steeds kouder en ik had nog steeds geen geschikte slofjes voor Juul.  Superfijn dat ik nu een merk met leuke betaalbare leren babyschoentjes heb gevonden!

Voor Juul shopte ik leuke witte slofjes. Heerlijk girly en overal goed bij te combineren precies zoals ik in gedachten had! De slofjes hebben gaatjes in de vorm van sterren- het leuke motiefje en niet te druk, top!-. Ook zit er een fijne suède zool met anti slip onder zodat Juultje goed op de slofjes kan lopen. Ik ben super tevreden met deze slofjes en het leuke is ze zijn nog betaalbaar ook!

PS… ze hebben  ‘rudolf rendier’ slofjes, helemaal leuk voor de feestdagen!

Shop hier voor de slofjes van Juul

juul in dotty fish

close 2

juul in dotty fish 2

slofjes close

 

Bekijk hier de rest van de collectie van Dotty Fish

 

 

Wat vind jij van deze slofjes?

Tags: ,

Plaats een reactie