DOTTY FISH SLOFJES


Door: Ileen Alexander wordt later een partyplanner, denk ik. Hij is al ruim twee weken bezig zijn verjaardag te plannen. Zo wil hij een jojo, een laserpen en een paard. De clown die bij Pippa’s feestje op de Olmenhorst was, moet ook op zijn feestje komen en hij wil graag een vissentaart?! Ongelooflijk wat er toch allemaal om gaat in de hoofdjes van kinderen van zijn leeftijd. Alexander zal over een paar maanden gewoon al weer zijn derde verjaardag vieren en vanaf september officieel naar school gaan. Pffff, ik moet er nog even niet aan denken.

Een paar weken geleden plaatste ik een bestelling voor Alexander bij de website van Dotty Fish. Dotty Fish komt uit Engeland en ontwerpt mooi slofjes gemaakt van leer, met een flexibele anti slip suède zool. Al vanaf dat Alexander 6 maanden oud is heeft hij slofjes van Dotty Fish en dit zal zijn laatste paar zijn, want helaas gaan de slofjes maar tot 36 maanden oud. Hij heeft op de foto’s maat 2-3 jaar oud aan die vallen als maat 25-27.

Dotty Fish heeft echt voor ieder wat wils. Schattige kleurtjes en printjes voor meisjes en stoere printjes voor jongens. Ik heb gekozen voor donkerblauwe slofjes in de vorm van sandaaltjes, want ik hoop toch echt op wat mooier weer! Hier valt de regen al een week met bakken uit de lucht, maar ooit zal het zonnetje toch wel weer gaan schijnen? Op de wat koudere dagen draagt hij er gewoon sokjes in ook al hoeft dat eigenlijk niet. De slofjes zien er niet alleen leuk uit, maar ze zijn ook ontzettend praktisch op laminaat en houten vloeren en natuurlijk ook voor op het kinderdagverblijf! Rond de enkels zit elastiek waardoor je de slofjes makkelijk aan en uit kunt trekken.

Goed om te weten is dat al het leer van Dotty Fish voorafgaand is getest in een laboratorium om te zorgen dat de slofjes vrij van chemicaliën zijn. We weten allemaal hoe graag baby’s van alles en nog wat in hun mond stoppen!

Voor ik het vergeet, de slofjes zijn echt super geprijsd!

Ben je benieuwd? Shop hier de slofjes van Dotty Fish.

Dotty Fish

Dotty Fish

Dotty Fish

Dotty Fish

 

Klik hier om naar Dotty Fish te gaan

 

Wat vind jij van deze slofjes?

Tags:

Plaats een reactie