SARA LOU IN CARDIGAN VAN COS


Door: Danielle

Weet je wat ik zo leuk vind aan kindermode? Dat sommige merken zo goed inspelen op de trend van nu en dan ook kijken naar de trends binnen de dames- en herenkledinglijnen. Het is toch té leuk om ook items voor je mini-me te shoppen die vergelijkbaar zijn met jouw eigen collectie. Okay, het hoeft niet te wijs te zijn. Een kind moet ook kind blijven, maar ik vind het persoonlijk SUPER leuk als Sara Lou skinny’s, bloesjes met ruit en print, sweaters en knits draagt die ook in mijn kast hangen.

Ik ben al jaren fan het merk COS, Collection of Style. En geloof me, ik ben écht niet snel fan van iets of iemand. COS is een Scandinavisch merk dat wordt uitgebracht door de H&M Group, maar dan met een eigen ‘swung’. Het doel van COS is om modestukken te maken die zowel een klassieke als moderne look and feel hebben. Eenvoudig design maar bijzonder gemaakt. Sinds enige tijd hebben ze ook een kinderlijn voor jongens en meisjes vanaf 1 jaar. En je begrijpt; ik kon niet wachten totdat het zover was en we eindelijk konden shoppen voor onze kleine fashionista.

Dit seizoen scoorde ik een prachtig lang wollen vest, gemaakt van gekrulde wol met een geweldige raglan mouw en blinde knopen. Een heerlijk warm vest voor de koude winterdagen die eraan komen. Voor het speelse effect heb ik het gecombineerd met een boefachtig shirtje met een zwarte streep in de breedte. Maar de cardigan kun je echt overal mee combineren, hij is basic maar toch speciaal!

De COS-winkels vind je in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Antwerpen en natuurlijk kun je uitgebreid online shoppen.

Klik hier om de cardigan direct te shoppen

COS1
COS3
COS2
COS4
Klik hier om de kindercollectie van COS te shoppen

 

Wat vind jij van dit merk?

 

Tags: ,

Plaats een reactie