Sara Lou in basics van COS


Door: Danielle

Mijn obsessie voor denim werd vorige week -denk ik- al vrij duidelijk weergegeven in mijn blog, maar ik heb nog een grote liefde. Onbedwingbare liefde voor sweaters, sweat shirts en basics. Het staat die kleintjes zo ongelofelijk stoer en casual! Of Sara Lou nu naar het kinderdagverblijf gaat of ze staat aan het hockeyveld haar moeder aan te moedigen, sweat shirts kunnen altijd en basics zijn niet weg te denken uit haar minicollectie. Het begint al in de ochtend als ze uit bed komt en nog even bij me komt liggen met haar relaxte lichtgrijze hoodie.

Sara Lou in hoodie

Gelukkig is het merk COS briljant in het ontwerpen van sweat shirts en basics. Het merk is voor ‘women’ en ‘gentle people’ al helemaal top, maar nu ze ook een kinderlijn hebben ben ik helemaal verliefd. Toen ik vorig jaar in Kopenhagen was heb ik uren rondgedwaald in de vele COS-winkels en inspiratie opgedaan. Nu is het eindelijk zover dat mijn kleine meid erin past 🙂 Dat wordt dus shoppen!!

Nieuwe collectie COS

 

 COS jacket Spring
COS Spring collection

COS sweat shirt

Ik kan mijn lol op in de Nederlandse vestigingen (verkrijgbaar in Den Haag en Amsterdam) dus ik hoef er niet speciaal voor naar Denemarken. De nieuwe collectie druppelt al weer binnen (ook online), dus ik heb een paar kekke items bij elkaar gezet. COS gebruikt hele fijne materialen en combineert dit seizoen felle kleuren met lichtgrijs, donkerblauw en wit. Ik krijg spontaan zin in de lente!

Sara Lou in basics COS

COS dress

COS collection Spring
COS grey dress

 

Tags: , , ,

2 Reacties

  • door Danielle Wildemast
    Posted 28 februari 2013 11:36 0Likes

    Super bedankt voor je leuke bericht en hopelijk geniet je kleine Feline veel van de sweater!! Groetjes

  • door Danielle Wildemast
    Posted 28 februari 2013 11:38 0Likes

    Dat vind ik heeeeeel leuk. Ik ga volgende week naar Den Haag. Daar kun je ook helemaal los! Heerlijk X

Plaats een reactie