REPORT PASSESSIE POLARN O. PYRET


Vrijdag was het zover. De passessie vond plaats in de winkel van Polarn O. Pyret in Utrecht. Deze dag stond in het teken van Fiene, onze kleine winnares. Samen met haar moeder kwam ze vanuit Amsterdam naar Utrecht voor de passessie, lunch en om natuurlijk een setje uit te kiezen. Want daar ging het uiteindelijk om.

Bij Polarn O. Pyret gaat het vooral om kwaliteit. Kinderen moeten er in kunnen spelen en mogen er vies in worden. Doordat de kwaliteit hoog in het vaandel staat gaat de kleding ook lekker lang mee. Wist je dat Polarn O. Pyret al een hele lange tijd werkt met streepjes? En dat als je in Zweden vraagt waar ze aan denken als je ze de bekende streep laat zien, ongeveer 95% Polarn O. Pyret aanwijst? Dat is heel wat en dat is natuurlijk ook niet voor niets. Je kind kan in deze kleding ook gewoon kind zijn.

Het was een zeer geslaagde dag. Polarn O. Pyret verwende ons met een heerlijke lunch. Hierna heeft Noortje, de winkelmanager, ons de winkel laten zien en het een en ander over het merk verteld. Vooral de outdoor collectie is een echte topper. De one-piece pakken zijn waterafstotend  en hebben van binnen een fleece laag. Helemaal super is dat je deze er ook uit kunt halen.

report pas-sessie polarn o pyret

De winkel van Polarn O. Pyret staat tot en met 10 november in het teken van het circus. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de winkel.

report pas-sessie polarn o pyret

De outdoor collectie is van goede kwaliteit en zit super!  Fijne jassen en heerlijke one-piece pakken.

report pas-sessie polarn o pyret

We werden getrakteerd op heerlijke broodjes en vers fruit. Hmm, het smaakte ons goed.

report pas-sessie polarn o pyret

Onze kleine winnares is lekker aan het spelen met de treinen in haar nieuwe outfit. Van top tot teen in Polarn O. Pyret. De laarsjes heeft ze ook getest: er kan op gerend worden! 

report pas-sessie polarn o pyret

Ook moest Fiene zichzelf natuurlijk goed bewonderen in haar mooie nieuwe outfit. En hij is goedgekeurd!

report pas-sessie polarn o pyret

Bedankt voor de gezellig middag!

Ben je ook zo’n fan van de kleding van Polarn O. Pyret? Klik hier om deze lekker te shoppen.

Tags: , ,

Plaats een reactie