ISABEL MARANT POUR H&M


Alle mama’s opgelet! 14 november is het tijd om je thermosfles koffie en klapstoel mee te nemen naar de H&M! Waarom? Vanaf 10.00 uur ‘s ochtends is de collectie van Parijse designer Isabel Marant in bepaalde H&M shops te koop! De previews op internet zijn al om van te watertanden, dus wij voorspellen een ware stormloop! Er vroeg bij zijn is dus een absolute must én de eerste 160 fanatiekelingen krijgen in groepjes van 20, tien minuten de tijd voor een eerste shopsessie! Vanaf 11.00 uur is de collectie zowel online als in de winkels voor iedereen beschikbaar! En, mama’s, er zijn niet alleen super toffe kinderkleren te koop ;).

Wij hebben de mooiste items vast op een rijtje gezet, maar eigenlijk is de hele collectie een musthave! Wil je alles zien? Kijk dan alvast op de Isabel Marant pagina van H&M

Wat vind jij van de Isabel Marant pour H&M collectie?

Girls

boys

Bekijk hier de hele collectie

Tags: , ,

Plaats een reactie