KINDERKLEDINGREVIEW: SKYE IN BOBO CHOSES


Door: Christel (mama van skye)

Vol spanning wacht ik af wanneer mijn pakketje van Little Sahou wordt bezorgd. Mijn geduld wordt al snel beloond en wat is het pakje van Bobo Choses gaaf! Het pakje is oudroze met donkergrijze paraplu’tjes en van heerlijke zachte soepele stof met een eigenwijs printje zoals we gewend zijn van dit mooie merk. Ik ben dol op de kleur oudroze en verder vind je in de kledingkasten van mijn meiden vooral veel naturel tinten. Mijn kleine meisje is nu 9 weken en ik heb gekozen voor maat 6-12 maanden zodat ze hem nog lekker lang aan kan. En een beetje oversized staat juist ook weer erg leuk. Het fijne van dit soort boxpakjes is dat ze het hele jaar doorgedragen kunnen worden, in elk seizoen. Skye heeft vaak boxpakjes aan. Ik vind het zo schattig en baby-achtig staan. Want ze zijn al zo kort baby. Zoals je ziet op de foto is dit pakje heerlijk luchtig op een warme zomerdag maar ook in de winter met een kek vestje en Uggs eronder maakt jou baby de blits! Voor mijn peuterdochter Liv koop ik ook regelmatig dit merk en dat zijn vaak wel haar favorieten uit de kast. Ik ga zeker vaker kleding van Bobo Choses bestellen. Ik kijk nu al uit naar de volgende collectie!

Klik hier voor meer details van dit pakje

Skye

 

Skye 4

Skye 1-1

SKye 2-2

 

Klik hier om het pakje direct te shoppen

OF Shop hier meer van Bobo Choses

 

Wat vind jij van dit pakje?

 

 

 

 

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Lisa
    Posted 19 oktober 2013 13:26 0Likes

    Super mooi, maar bijna 50 eu voor een boxpakje waar zo’n ukkie binnen no time uitgegroeid, vindt ik persoonlijk een beetje too much.

Plaats een reactie