SABRINA’S FAVORITES


Sabrina van der Donk behaalde in 2007 de finale van het tweede seizoen van Hollands Next Top Model, en is nu eigenaresse van Fashionstore Season in Zeewolde & de online webshop The Musthaves.nl. In juni van dit jaar is Kay, het prachtige zoontje van Sabrina geboren, en vandaag deelt deze fashionista haar Top 3 favoriete kinderkleding merken met ons!

Sabrina: “Kleding is mijn passie, daarom vond ik het ook een uitdaging toen ik wist dat ik een zoon zou krijgen om hem te kleden. Het aanbod voor meisjes kleding is namelijk vele malen groter dan voor jongens.Ik vind het leuk om mijn zoontje stoer te kleden. Persoonlijk ben ik niet gek op de t-shirts met prints zoals tractors en/of animatie-prints.

Ik vind het belangrijk dat Kay comfortabele kleding draagt zodat hij lekker kan bewegen.
Hij is tenslotte nog een baby ;-).

Mijn merken top 3:
* Tommy Hilfiger – Hoe schattig is het zien van een baby in een hippe tommy hilfiger polo?
* Zara – Zara heeft een stoere jongens collectie bestaande uit baggy-broekjes, hippe vesten, leuke tops en schoenen.
* Burberry – Mix and Match merkkleding met goedkopere items ;-).”

Sabrina en kay

Kay draagt op de foto een Vest van Zara Collection, Top van Burberry, Harembroek van Zara.
Sabrina draagt de Céline top, Fur Friend en Statement Necklace van www.themusthaves.nl

Wat vinden jullie het leukste merk uit deze top 3?

Tags: , ,

2 Reacties

 • door Sabrina van der Donk
  Posted 16 oktober 2013 20:10 0Likes

  Lieve dames van Kindermodeblog.nl,
  Wat een ontzettend leuk stukje is het geworden!
  Bedankt voor de fijne samenwerking!

  Liefs,
  Sabrina van der Donk
  & een knuffel van Kay 😉

 • door Simone Jellema
  Posted 16 oktober 2013 20:16 0Likes

  Leuk artikel!

Plaats een reactie