MANGO FAVORITES BOYS


Eerder lieten we je al vijf toffe meisjes outfits van Mango zien, maar de Mango jongens collectie laat onze modehartjes ook zeker sneller kloppen. Ook voor de boys hebben we vandaag onze vijf favoriete outfits op een rijtje gezet. Onze eerste favoriet is een jas met tropische print, gecombineerd met een mooi basic shirt en stoere spijkerbroek. Ook een echte topper is de stoere spijkerbroek met bretels gecombineerd met een basic shirt met mooie details. Verder hebben we nog gekozen voor een stoere blouse met subtiele print en ééntje met een lekkere drukke tropische print op een korte broek. Tot slot willen we jullie nog een stoer lookje laten zien: een basic shirt op een stoere lichte jeans. Door de jeans een stukje op te rollen en te combineren met een lichte sneaker krijg je een stoere, zomerse look. Zijn jullie ook zo enthousiast over de Mango jongens collectie? Je shopt deze, en nog veel meer items via de link. Shopze!

Shop alle nieuwe Mango items via de link

 

mango jongens

mango

mango

mango

mango

Welke look is jouw favoriet? 

Shop alle nieuwe Mango items via de link

Tags: , , ,