BLOG FREE: HEEFT JOUW KIND DE MOOISTE OGEN?

Sinds een week heb ik er een paar kinderogen bij waar ik van top tot teen van smelt. Zijn oogjes zijn nog klein en gaan maar heel af en toe eventjes open. Maar als ze open gaan voel ik die kriebel in mijn buik. Die vlinder, dat verliefde gevoel! Ja ik ben verliefd! Sinds vorige week is er een nieuw mannetje in mijn leven: OLIVER TYLER!!!

Ik ben voor de 2e keer mama geworden en Doutzen is een super trotse grote zus. Hoewel ik nu lekker aan het genieten ben van mijn kraamtijd, is er iets leuks wat ik heel graag met jullie wil delen. Ik ben gevraagd om mee te jureren in ‘de mooiste kinderogen van Nederland verkiezing’! Het zal niet gemakkelijk worden, met zoveel mooie kinderogen. Stralende ogen, glinster ogen, ondeugende ogen, lieve ogen. En zeg nou zelf, wie is er niet helemaal weg van de ogen van zijn eigen kind? De blik in kinderogen is zo puur! En natuurlijk wil je die mooie ogen ook graag gezond houden, en veel ouders kunnen daar nog wat hulp bij gebruiken.

Bausch + Lomb zet zich in voor goede oog gezondheid en gaat daarom – onder het motto ‘gezonde ogen, zijn mooie ogen’ – op zoek naar het kind met de mooiste ogen van Nederland. Ouders kunnen via de speciale Facebook app een foto van de ogen van hun zoon of dochter delen. Foto’s kunnen tot en met 7 november worden ingestuurd via www.movnl.nl, die direct doorlinkt naar de fotocompetitie.

WELK KIND HEEFT DE MOOISTE OGEN VAN NEDERLAND?

Uit onderzoek van lenzenproducent Bausch + Lomb blijkt dat veel ouders wel wat hulp kunnen gebruiken wanneer het op de zorg voor de ogen van hun kinderen aankomt. Zo zet nog niet eens de helft van de ondervraagde ouders hun zoon of dochter een zonnebril op, terwijl bescherming tegen de zon bij kinderen nog belangrijker is dan bij volwassenen. Bausch + Lomb zet zich in voor goede ooggezondheid en gaat daarom – onder het motto ‘gezonde ogen, zijn mooie ogen’ – op zoek naar het kind met de mooiste ogen van Nederland. Ouders kunnen via de speciale Facebook app een foto van de ogen van hun zoon of dochter delen. Foto’s kunnen tot en met 7 november worden ingestuurd via www.movnl.nl, die direct doorlinkt naar de fotocompetitie.

Vakkundige jury
De ingezonden foto’s worden beoordeeld door drie vakkundige juryleden: hoofdredacteur van fabulous mama Phaedra Werkhoven, fotograaf Michael Damen en blogger Frederieke Wieberdink van Kindermodeblog.nl schuiven aan om hun favorieten uit te kiezen. “Ik denk dat weinig ouders weten hoeveel ze aan de gezondheid van de ogen van hun kinderen kunnen doen. Zelf was ik me daar eerder ook niet zo bewust van”, aldus juryvoorzitter Phaedra. Samen met haar collega juryleden selecteert Phaedra de finalisten waar uiteindelijk het publiek weer op mag stemmen. De foto met de meeste finalestemmen is goed voor een vermelding in fabulous mama en een professionele fotoshoot.

Meedoen? Ga naar www.movnl.nl waar je direct op de Facebook app van de wedstrijd terecht komt.  Je kunt daar heel eenvoudig een mooie foto van de ogen van je kind uploaden. Meedoen kan van 10 oktober t/m 7 november 2013, waarna de jury in beraad gaat. Zij kiezen de tien finalisten uit de 25 inzendingen met de meeste stemmen en 25 door de experts van Bausch + Lomb geselecteerde foto’s. Tot slot vindt van 15 t/m 21 november de finale plaats, waarbij het publiek de definitieve winnaar of winnares kiest.

Meer info of meedoen? KLIK HIER

 

Tags: , ,

1 Reactie

 • door Michael
  Posted 16 november 2013 03:30 0Likes

  Heb pas net van deze wedstrijd gehoord ,
  Als trotse vader ben ik er zeker van overtuigt dat mijn kleine meid de mooiste ogen heeft .
  Maar aangezien het al al bijna vier jaar voorkomt dat ik dagelijks door vreemde aangesproken woord met de woorden “wat een mooie ogen” “kijk die ogen” “wat een knap kind en die ogen”
  Denk ik dat ik volgend jaar maar eens mee ga doen

Plaats een reactie