SEM IN LIMITED VAN NAME IT


Door: Maris

WOW wat hebben we een fantastisch najaar!! Wij zijn ‘bijna’ altijd buiten te vinden, maarja wat moet je aan met dit weer…. Als je om je heen kijkt, de een draagt een dikke winterjas terwijl de ander lekker in een t-shirtje van de zon geniet. Ik vind het eigenlijk heel makkelijk: met dit weer ben ik gek op het dragen van laagjes! En oja, als het dan een beetje fris is (of niet;) kunnen de beanies en sjaals ook wel weer uit de kast, Sem en ik zijn er gek op!

Wat er bij ons in de kast ook niet zal ontbreken; lekkere, comfortabele ‘vest’ jasjes. Draag hem open met een stoer overhemdje en basic shirtje eronder (want ja, we gaan voor de laagjes)! Sem draagt hier een leuke van “LIMITED by name-it”. Ook de jeans en het t-shirt zijn van de LIMITED collectie… Persoonlijk vind ik het een onwijs leuke lijn: mooie kleuren, stoere stoffen en details.

Klik hier voor meer details van de Limited jas

Kennen jullie de LIMITED collectie al?

Sem

Sem 2

Sem 3

Sem 4

Sem 5

(overige kleding: beanie Carhartt, broek en overhemd Zara, Schoenen Clarks Original)

Klik hier om de Limited jas te shoppen

Klik hier om meer items van de Limited Collectie van name it te shoppen

Wat vind jij van de Limited collectie van name it?

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Gwen Van Oijen Van de Kamer
    Posted 12 oktober 2013 19:38 0Likes

    Leuk!! Wat een mooie foto's, stoer jochie 🙂

Plaats een reactie