FAYE IN DIESEL KIDS


Door: Jo

Ik ben een enthousiaste impuls shopper tot onbegrip van dochterlief: Faye staat de laatste tijd regelmatig geforceerd te lachen als ik om haar bevestiging vraag. Zij wil namelijk ook inbreng in mijn onverzadigbare koopdrift. Reageerde ik voorheen met opgetrokken schouders en de betekenisloze en altijd werkende standaardopmerking ‘jaja, volgende keer ok?!’, tegenwoordig kom ik daar niet meer mee weg. Ik was er stellig van overtuigd dat kinderen tot pakweg een jaar of 12 (lees: tot de ik-heb-een-eigen-mening fase) volledig meegingen in mama’s opgedrongen smaak. Keep on dreaming…. Ook meisjes van 7 hebben zo hun eisen en mening: ‘ja joh die schoenen met lichtjes zijn eeeeee-nig maar je loopt nooit in het donker buiten zullen we daar nog pakweg een jaar of 15 mee wachten schatje?! *wink*’ resulteert in een onverbiddelijke blik van mijn mini-me….

Tijdens onze gezamenlijk webshop research (een paniekerig compromis van mama Jo) stuitte Faye en ondergetekende onlangs op GooischeKleertjes.nl. Omdat de shirts van Faye inmiddels waren gereduceerd tot model 3/4 (Jade blij!), hadden we deze keer een bovenstuk missie. Faye verslond gulzig alle plaatjes en 2 dagen later werd er keurig een pakketje thuisbezorgd met haar uiteindelijke keuze: een felbegeerde Diesel longsleeve met glitters en fotoprint. O lalalaaa…

Had ik voorheen nog wel eens mijn twijfels bij een fotoprintje, tegenwoordig grijp ik deze variant al snel uit de kast om een ‘zoete’ outfit te breken. Felle kleuren of vrolijke prints hebben nog wel eens een stoer item nodig voor een eigentijdse, pittige outfit. Omdat de voorkant van deze longsleeve iets korter valt dan de achterkant is deze ook prima te combineren op een legging of skinny jeans dus een warme rug gegarandeerd. Grof gebreide wollen vest er bij en bikerboots er onder en klaar is je ‘ik ben 7 en heb mijn kleding zelluf uitgekozen en mama is dik tevreden‘ look. Goed gedaan Faye!

Klik hier voor meer details van dit shirt

Gooischekleertjes

Gooischekleertjes.nl

Gooischekleertjes.nl Diesel Kids

Diesel Kids

Diesel Kids by Gooische Kleertjes

Klik hier om het shirtje te shoppen

OF Klik hier om naar Gooische Kleertjes te gaan

Wat vind jij van de collectie van Gooische Kleertjes?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie