KINDERKLEDING REVIEW: CHAYA IN RUMBL


Door: Anganita (mama van Chaya)

Leuke acties en oproepjes gaan mij zoals iedereen wel weet op facebook niet voorbij, zo ook die van Kindermodeblog. “Gezocht reviewers voor het merk Rumbl”. Natuurlijk ben ik daar als meisjes mama voor in. Hup mail gestuurd en yess! 3 dagen later een mail terug dat ik een item toegestuurd zou krijgen. In afwachting werd er 2 dagen later een pakketje bezorgd.

Wauw een gebroken witte gilet/hesje van een heerlijke zachte stof haal ik uit z’n verpakking. Ik hoor een blije “ooh mama kijk de binnenkant” ik weet meteen wat ze bedoelt en doe blij met haar mee. De binnenkant heeft namelijk de kleur roze die van veel meisjes (dus ook van Chaya) favoriet is. “Mam mag ik ‘m nu aan?” We duiken gauw samen de kast in om te kijken waarmee we het kunnen combineren. Eigenlijk kan hij overal wel bij stoer, chique en casual. Voor mij natuurlijk weer moeilijk kiezen, maar gelukkig is dochterlief een meid die zelf al heel goed weet wat ze wil.

Als eerst heeft ze gekozen voor een longsleeve en rokje van het merk Muy Malo, laarsjes van HIP eronder en voila. In afwachting wat combi 2 zal brengen zegt ze zonder enige twijfel dit, dit en dit: een leatherlook legging van Name it, een tuniekje van LCKR en laarsjes van Supertrash krijg ik in mn schoot gedrukt ik moet zeggen, dat combineren, dat doet ze goed. Ook dit vind ik bij elkaar erg leuk staan. Combi 3 gewoon een heerlijke zittende skinny jeans van Saltydog met daarop een longsleeve van Bengh en daaronder een paar Vans

Ik persoonlijk kende het merk Rumbl wel maar ik heb nog nooit eerder een kledingstuk aangeschaft van Rumbl. Hier zijn toch vaak de merkjes als Scotch r’belle, Muy Malo of Supertrash grote favoriet. Maar daar gaat vanaf nu dus verandering in komen want combinerenen met Rumbl blijkt ons super goed te zijn bevallen! Dit kledingstuk is voor Chaya een dikke YES!

Klik hier meer details van het Rumbl vestje

Chaya

Chaya 2

Chaya 3

Chaya 4

Chaya 5

Chaya 6

 

Klik hier om het vestje van Rumbl direct te shoppen

OF Zoek hier een verkooppunt bij jou in de buurt

 

Wat vind jij van het vestje van Rumbl?

 

 

Tags:

Plaats een reactie