KINDERKLEDING REVIEW: VINCE IN RUMBL


Door: Esmeralda (mama van Vince)

Ik ben zo ontzettend blij dat Vince dit toffe vest van Rumbl mag reviewen! Het shoppen en samenstellen van outfits voor onze jongens is helemaal mijn ding. Ik zag de oproep van kindermodeblog op Facebook en de leuke items van Rumbl en kon het niet laten om een mail te sturen. Tot mijn blijde verrassing is Vince uitgekozen!

Het merk Rumbl kende ik nog niet. Zodra ik het pakketje opende voelde ik het, de stof van het Rumbl vestje is van hoge kwaliteit. Dat moet ook wel, Vince is een echte jongen en houdt van stoeien, klimmen, ravotten en voetballen. Een vest moet dan wel tegen een stootje kunnen en dat kan dit vest. Wat mij aanspreekt is dat het vest er stoer en modieus uitziet en mooie kleuren heeft. Daarnaast vind ik een goede pasvorm erg belangrijk. Vince is niet stevig gebouwd en dit vest sluit toch heel mooi aan. Daar ben ik zo blij mee! Ik vind het vest leuk te combineren met een slimfit jeans. Door de verschillende kleuren in het vest kun je alle kanten op.

“Nee mama, ik wil hem aanhouden!” Vince vindt het vest zo mooi dat hij het niet meer uit wil doen. Zelfs toen we vroeg in de ochtend een stuk zijn gaan wandelen en het warm begon te worden wilde hij het niet uitdoen. Hij was blij dat het ‘s middags wat koeler werd toen we terug liepen van de kinderboerderij. Mocht hij zijn mooie nieuwe vest weer aan!

Het merk Rumble ga ik zeker aanraden. Vince en zijn broertje zullen vaker kleertjes van dit leuke, stoere merk gaan dragen!

Klik hier voor meer details van dit toffe vest

Vince 1

Vince 2

Vince 3

Vince 4

Vince 5

Klik hier om dit vest te shoppen

OF Klik hier om de gehele collectie van Rumbl te bekijken

Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

 

 
Wat vind jij van dit stoere vest?

Tags: ,

0 Reacties

 • door Johanna Versluis
  Posted 10 september 2013 10:50 0Likes

  Stoer zeg: echt iets voor Sieb! Leuk gecombineerd!

 • door Marleen Vd Glind
  Posted 10 september 2013 15:05 0Likes

  Super leuk!

 • door Rebecca Zijp
  Posted 10 september 2013 18:56 0Likes

  Superrrrrrrr tof vest!

 • door Rebecca
  Posted 10 september 2013 20:57 0Likes

  Wat een super tof vest… Echt iets voor Sef!
  Heerlijk voor de komende periode…

Plaats een reactie