KINDERKLEDING REVIEW: MAAN IN RUMBL


Door: Micha

Wauw wat een lekker stofje! Maan wilde het vestje meteen al niet meer uitdoen. (En dit was toen het 30 graden was en we op het punt stonden naar bed te gaan…)

We hebben met foto’s maken gewacht totdat het een beetje herfstig was, want dit is echt een ‘herfstvestje’. De binnenkant van het vestje is heerlijk zacht, dus er kan gemakkelijk een shirtje met korte mouwen onder. Voor de foto hebben we een basic wit shirt gekozen, maar je kunt er ook een leuk gestreept shirt onder dragen. Een overhemdje zou denk ik ook wel lukken.

Hoewel het vestje niet super uitbundig is, vind ik een basic broek en basic shirt eronder het mooiste. Het vest heeft niet heel veel applicaties of schreeuwende kleuren, maar toch heeft het iets wat een outfit echt afmaakt, wat het een blikvanger maakt. Hmm, ik denk dat dat de kwaliteit moet zijn. Je kunt zien dat het vest met zorg is gemaakt van een goede kwaliteit katoen.

En de pasvorm is echt perfect! Vaak worden vestjes een beetje ‘bol’ gesneden, deze is recht op het lichaam gesneden. Zo cool! Het geeft het vest een beetje zo’n 1950’s look, die nu zo hot is. Echt rock and roll!

Klik hier om meer details van dit vest te bekijken


Shop hier het vest van Rumbl 

OF kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Wat vind jij van dit vest? 

Tags:

0 Reacties

Plaats een reactie