KINDERKLEDING REVIEW: ROBIN IN BEEBIELOVE


Door: Inge (mama van Robin).

Robin is bijna vier maanden als ik het pakketje thuis gestuurd krijg met een vestje van Beebielove.

Mijn schoonzus is op dat moment bij ons en haar reactie is hetzelfde als die van mij: wat een ontzettend gaaf vestje. Een heel lief vestje door de mooie accenten, zoals de stroken van een soort wit kant langs de rits en de capuchon, het hartje aan de rits, en de grijze binnenkant van de muts. Tegelijkertijd is het ook een stoer vest, maar wel echt voor meiden.

Mijn dochter heeft het vestje al diverse keren aan gehad, zoals ook op de foto te zien is. Na een dagje aan het strand toen het afgekoeld was, om er daarna nog lekker in te spelen. Over een shirtje heen omdat het die dag minder warm was. En over een jurkje heen ipv een jas om naar buiten te gaan.

Tijdens een wandeling keek er een vrouw in de wandelwagen en een van de eerste dingen die ze vroeg was waarvan het vestje was. Ze omschreef hem als lief maar niet zo zoetsappig meisjesachtig.

Het vestje is op allerlei manieren te dragen en maakt het outfit van je dochter alleen maar leuker. Mede door het fijne en zachte materiaal is het voor je kind, al is ze nog zo klein, fijn om te dragen. En voor de moeders een groot voordeel, je hoeft hem niet te strijken als hij uit de was komt.

Kortom een vestje wat in alle seizoenen te dragen en te combineren is en daarnaast nog fijn zit voor je kleine meid. Had nog nooit eerder iets van beebielove gehad/gekocht maar het merk heeft er zeker een grote fan bij.

Klik hier voor meer details van dit vestje

Klik hier om het vestje te shoppen

OF Shop meer leuke babykleding bij Beebielove

 

Wat vind jij van het vestje?

Tags: ,

Plaats een reactie