KINDERKLEDING REVIEW: MISHA IN BEEBIELOVE


Door: Esmée (mama van Micha)

Sinds mijn eerste blik op de positieve zwangerschapstest bijna 2 jaar geleden , zag ik het al helemaal voor me…. Mijn zoon of dochter zou hipper –de-pip worden! Ik probeerde dan ook vanaf het begin af aan op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Over een jongetje wordt vaak gezegd dat het moeilijk is om leuke te kleding te vinden, maar daar ben ik het zooooo niet mee eens! Ok, ik geef toe, je moet wat beter zoeken, maar er is echt genoeg leuke en stoere kleding te vinden! Ik sta dan ook altijd open voor nieuwe merken, bekend of onbekend, als ze maar leuke dingen hebben! Toen ik de oproep op Kindermodeblog zag van Beebielove, heb ik Misha en mezelf gelijk aangemeld! Ze zochten een stoere jongen, nou die heb ik zeker!;-)

Na een paar dagen kregen we tot onze vreugde het bericht dat we uitgekozen waren, nu afwachten op het pakketje. Zo nieuwsgierig als ik ben, ging ik vast de nieuwe collectie bekijken en mijn oog viel gelijk op een heel stoer gebreid vest…. dus duimen maar! Het pakket kwam binnen en tadaaaaaaa mijn stoere vest!! Wow de kwaliteit van de stof, je ziet dat het een kunstwerkje is, alles is mooi afwerkt en er zit een model, ook niet onbelangrijk. Vaak is de kleding voor kleine kindjes een beetje vormloos, maar deze zat als gegoten. Wij hup op zoek in de kast naar bijpassende kleding, dat was wel even een uitdaging aangezien dit een wintervest is en zijn kast nog op de zomer georiënteerd is, maar we hebben leuke dingen gevonden!

Misha draagt een overhemd van Tommy Hilfiger, een chino van I do en zijn Uggs. Van de winter zou dit Beebielove vest ook te gek staan op een stoere donkere jeans met een leuk donkerblauw shirt of polo eronder. Ook op een jeansjogging staat het vest geweldig! (helaaaaas die van ons is te klein, dus konden we niet meer showen) Maar 1 ding is zeker met dit te gekke vest kun je alle kanten op.

En wij hadden mazzel, want we hadden al een fotoshoot geboekt voor Misha, omdat hij 1 jaar wordt! Dus ik vroeg aan de fotografe of ze ook een paar mooie foto’s van Misha wilde maken met z’n te gekke Beebielove vest aan. Zij ze geweldig of niet?

Klik hier voor meer details van het vest 


Klik hier om het vest direct te bestellen

OF klik hier voor meer inspiratie van Beebielove

 

 

Wat vind jij van Beebielove? 

Tags:

Plaats een reactie