KINDERKLEDING REVIEW: NOVA IN KIDZ ART


Door: Ellen (mama van Nova)

Een uitdaging, laat ik het zo maar omschrijven. Het was een echte uitdaging om deze review te schrijven, niet zo zeer het schrijven maar meer het schrijven waarover. Vol trots kregen we een grote envelop van de webshop Kids Department binnen met daarin een geweldige paarse broek van Kidz Art. En daar zit het ‘m nou juist in, het was een broek. Mijn meisje-meisje heeft al in geen tijden een broek gedragen, dat doen meisje-meisjes namelijk niet volgens Nova.

Kidz Art was voor mij een onbekend merk, maar na even te googelen kwam ik erachter dat het een merk is van Nederlandse bodem. Het is vooral kleurrijk, vrolijk en maakt gebruik van de beste materialen, want comfort is waar het om draait. En inderdaad wat een geweldig broekje is dit! Het broekje is een skinny model, gemaakt van dikke paarse spijkerstof met gave neonaccenten. Er zit stretch in de stof waardoor het comfortabel en aansluitend zit. Aan de achterkant zitten twee zakjes met een neonroze rand en naast de knoop en ritssluiting heeft de broek een neonroze gevlochten riempje met oranje bloem. Het neonroze riempje zie je niet alleen bij deze broek, maar komt ook terug in de andere items van Kidz-art.

De broek is door de hippe kleur geweldig te combineren met longsleeves, shirts, en stoere jasjes uit de wintercollecties. Een paar laarzen of gympen eronder en klaar ben je. Door de stoere look van de broek veranderde mijn meisje-meisje in een stoere meid. En eerlijk is eerlijk, ze is er blij mee!

Bekijk hier de details van deze broek Klik hier om de broek te shoppen

OF hier voor meer leuke kinderkleding bij Kids Department

Wat vind jij van deze broek? 

Tags: ,

Plaats een reactie