KINDERKLEDING REVIEW: RETOUR BROEK


Door: Susan (mama van Sayuri)

Als er iets is waar ik blij van word is het kinderkleding. Ik probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties, deels ook voor mijn werk.  Toen ik de envelop van Retour op de tafel zag liggen na een dag hard werken, had ik ook geen verrassingen verwacht over de inhoud hiervan. Ik heb immers al een aantal items uit de nieuwe wintercollectie van dit merk. Maar schijn bedriegt! Er zat een onwijs gave, roze broek in voor Sayuri. Een die ik nog niet had ontdekt. De Meggy Slim Fit, een fuchsia roze slim fit met een hoop antraciet-kleurige woorden. Niet alleen ik, maar ook Sayuri was aangenaam verrast.  Na het maken van de foto’s mocht hij dan ook niet meer uit, dat het 28 graden was maakte dan ook helemaal niks uit.

Ik ben erg fan van Retour, niet alleen vanwege de leuke collecties, maar ook vanwege de goede kwaliteit. Daarnaast heb ik altijd een probleem met broeken voor haar, want meestal zitten ze voor geen meter. Een broek moet voor mij, en dus ook voor mijn kinderen, goed aansluiten. Ik heb echt een hekel aan geplooide broekspijpen, daarin lijken ze net rollades. Gelukkig hebben de broeken van Retour een perfecte pasvorm voor mijn meisje. Bijzonder aan de Meggy is dat geen enkele broek hetzelfde is. Door de teksten op de stof, ziet iedere broek er uniek uit.

Om eerlijk te zijn ben ik niet zo van de roze kleertjes voor mijn meisjes, dus toen ik moest gaan combineren met de drukke print en de roze kleur, heb ik even moeten slikken of het me wel ging lukken. Zie voor jezelf of het gelukt is. Ik ben gegaan voor een casual en een stoere outfit.

roze retour broek


Shirt: Zara
Broek: Retour

Gilet; River Island
Laarsjes: Zara
Haarveertjes: Scotch r’belle

Shirt: Vingino
Broek: Retour

Schoentjes; Toms
Jasje: Retour
Ketting: boetiekje in Aken

Klik hier om deze gave retour broek te shoppen!

Of laat je hier verder inspireren door de kinderkleding van Retour

Wat vind jij van deze broek?

Tags: ,

Plaats een reactie