SARA LOU IN SNOOPY RELAUNCH


Door: Danielle

Dit weekend vierde Sara Lou een klein feestje. Haar nieuwe kekke Snoopy Relaunch t-shirt was eindelijk binnen en het regende. Ja, het is bizar, maar ik heb een kind dat regen BAHH vindt, maar toch iedere dag even haar regenlaarzen aan wil. Ze pakt ze zelf uit de kast en trekt zonder enige moeite haar linker laars aan haar rechter voet en andersom. Te hilarisch. Als ze dan de kamer binnen komt lopen roept ze enthousiast, mama niet andersssssom. Prima schat, twee linkerhanden, twee linkervoeten. Het maakt ook niet uit, als je maar geniet van het leven.

Maar ze weet goed dat als het regent ze met haar laarzen altijd even mag plassenstampen. Heerlijk kind zijn. En dat hebben we gedaan. Haar Hunters zijn door de felrode kleur geweldig te combineren met iedere herfstoutfit. Dus blij als we waren hebben we een coole outfit gecombineerd met haar nieuwe Relaunch shirt. Mooi donkerblauw, daar houden we van, met een gave applicatie van Snoopy. Ook dit shirt heeft een ruig randje omdat het inside-out is gestikt. Geen saaie longesleeve dus, maar een hip shirt om de weekenden mee door te komen op het hockeyveld.

Oordeel zelf en laat me weten voor welke print jij gaat!

Klik hier om het shirt van Sara Lou direct te shoppen…

Relaunch5

Relaunch2

Relaunch7

Relaunch8

Relaunch1

 

Klik hier om het shirtje te shoppen

OF hier om direct naar Relaunch te gaan

 

Wat vind jij van Relaunch?

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Johanna Versluis
  Posted 10 september 2013 10:47 0Likes

  Aaaaah hip; hier ook regenlaarzen fans hoor Sara Lou en ze matchen perfect bij je te gekke shirtje!

 • door Marieke
  Posted 12 september 2013 10:36 0Likes

  Wat een super leuke outfit met laarsjes!!

  Vallen de Hunter laarsjes groot of klein? Of kan ik ze gewoon kopen in de normale schoenmaat? (wil ze online bestellen :))

  Alvast bedankt!

  Groetjes Marieke

 • door Danielle
  Posted 12 september 2013 10:42 0Likes

  HI Marieke,

  Dank je wel. Leuk om te horen!!

  De hunterlaarsjes vallen naar maat, wellicht iets groter, maar niet veel. Sara Lou gaat richting maar 25, maar deze passen nog goed (is maat 24). Deze kan ze zeker nog de herfst en winter aan. Let wel, ze zijn wel iets lomper dan andere laarsjes. Dit komt door de robuuste zool. De is wat hoger door het profiel. Sara Lou moest even wennen met lopen, maar na 1 dag wilde de niet meer uit. Ze vallen we ruim aan de kuit, maar dat vind ik persoonlijk wel fijn, kunnen we nog dikke sokken in en een broek 🙂

  Succes en groetjes, Danielle

Plaats een reactie