SARA LOU IN VINTAGE MINI MOUSE


Door: Danielle

Er is al vaak over geblogd door de kindermodebloggers, dus eigenlijk zou iedereen al meerdere keren geïnspireerd moeten zijn door de t-shirts van Relaunch. Maar toch maak ik nog even op deze dinsdagochtend van de gelegenheid gebruik om Sara Lou te showen in haar laatste nieuwe aanwinst. De vintage Mini Mouse heb ik gecombineerd met haar vaal rode skinny jeans en grijze vans (inclusief aap, die gold dit keer als persoonlijke mascotte tijdens de foto shoot en werd daarom ook angstvallig vastgehouden). Voor de frissere uurtjes van de dag samen met een donkerblauw vestje er overheen.

De nieuwe collectie van Relaunch biedt weer super veel gave prints met hilarische karikaturen. Zo doen de superhelden en Mickey en Mini Mouse het ontzettend goed. De vintage ‘oil wash’ look is top en de versleten hals geeft het shirt een extra stoere uitstraling. Relaunch heeft haar collectie onlangs uitgebreid met nieuwe broekjes en blazers. Een mooie toevoeging als je het mij vraagt.

Niet alleen de vintage Mini Mouse is favoriet ook de oudroze versie met de print van Breakfast at Tiffanies staat op het verlanglijstje. Welke print vinden jullie helemaal hip voor de zomer? Let me know!

Relaunch Sara Lou5

Relaunch Sara Lou3

Relaunch Sara Lou2

Klik hier om de collectie van Relaunch te bekijken

Tags: ,

Plaats een reactie