KINDERKLEDING REVIEW: FEBE IN LILY BALOU


Door: Sarah Titericx (mama van Febe)

Mama en dochter zijn beiden verslaafd aan mooie en kleurrijke kleding. Het pakje met daarin een volledige outfit van Lily Balou zorgde hier dan ook voor kreten van vreugde, zowel van Febe als van mezelf. Lily Balou is er opnieuw in geslaagd om zo’n mooie kledinglijn te produceren. Febe wilde de kleding direct aan en stond zichzelf minutenlang te bewonderen in de spiegel. Dit is wat kinderkleding teweeg moet brengen bij kinderen: vrolijke gezichtjes, dansende kindjes … pure blijdschap om het perfecte jurkje, om het mooiste jurkje van de hele wereld, eentje die ze nooit meer uit willen doen.
Lily Balou slaagt er telkens opnieuw in om kinderkleding te maken waarin elk kindje zich een prins of een prinses voelt. De verhaallijn voor deze winterperiode gaat dan ook over het sprookje van sneeuwwitje. De print van de appel komt hier dan ook vandaan. Verder kun je sneeuwwitje zelf ook ontdekken op een longsleeve. Of ga je liever voor een stoere jager? Of ben je fan van konijntjes of vosjes? Voor ieder wat wils. Mama’s, houd jullie portemonnee maar in de gaten!

Klik hier om direct naar Lily-Balou te gaan

lily balou
Klik hier om de gehele collectie van Lily-Balou te bekijken

 

 

Wat vind jij van Lily-Balou?

Tags: ,

Plaats een reactie