ROMY IN JEANS TUMBLE ‘N DRY


Door: Sanne

Mijn meisje wordt al een echte mini-Sanne. Ik dik het echt niet aan, ik voer het écht niet,  het zit gewoon in de genen.  Mama nagellak? Romy ook “naggelkak”. Mama voor de spiegel? Romy ook “meekuppen”.  Leuk toch?! Ik kan niet anders zeggen: ik geniet er met volle teugen van.

Zo ook met de schoenen, broeken, T-shirts, you name it. Mama jurk aan? Romy ook “julluk” aan. Mama Allstars aan? Romy ook “ohllstals” aan.  Toch zit er een duistere tijd aan te komen. Niet alles gaat hup zo maar aan wat mama wil. Die tijden zijn redelijk voorbij, hoewel ik -meestal- toch wel mijn zin krijg. Romy een hoedje voor de zon op krijgen? Nee hoor. Romy een broek aankrijgen? Ho maar. Tenzij……mama het ook draagt. Mama draagt tegenwoordig veel boyfriend achtige modellen met skinny-pijpjes. 😉 Geen wonder dat ik verliefd werd op deze stoere jeans van Tumble ‘N Dry, één van mijn favoriete merken. Deze jeans van Tumble ‘N Dry is een fabulous eyecatcher, en een schot in de roos bij Romy toen mama met een look-a-like rondliep.  En laat deze combi van Romy nou nét mama’s all time favourite outfit zijn.

Let’s keep it simple. Lekkere gympen, een hip casual shirt en een fantastische jeans. Love it!!

Klik hier voor meer details van deze jeans 


Klik hier om de jeans te bestellen
OF  klik hier voor meer geweldige kinderkleding inspiratie bij Tumble ‘N Dry

Wat vind jij Tumble ‘N Dry?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie