JADE IN NINNI VI


Door: Jo

DE die-hard Ninni Vi fan kon haar geluk afgelopen donderdag niet op: niet alleen kwam de nieuwe wintercollectie uit, ook werd de eerste jongenscollectie gelanceerd onder de naam MortenZ! D-Day!

Helemaal vrolijk word ik van de Ninni Vi wintercollectie: warme felle kleuren als oranje rood, mais geel en paars die goed onderling te combineren zijn. Elk item heeft een sportieve look niet alleen door het model, maar ook door details als een biesje, steekzakken of sterrenprint. Love it! Helemaal vernieuwend zijn de borgvesten en gilet. Het gele rokje staat hier al hoog op het verlanglijstje voor Jade. Ninni Vi valt smal namelijk en dat is ideaal voor mijn lange blonde lijs die in 1 seizoen een volle maatserie doorschoot….ze heeft het niet van mij…

MortenZ, het sportieve broertje van Ninni Vi, had zijn primeur: WOW wat een te gek merk! De comfortabele items hebben het onmiskenbare Ninni Vi gevoel: trendy, smal gesneden, kleurrijk en multifunctioneel in combineren. Persoonlijk vind ik het ook heel leuk om bijvoorbeeld de groene tricot joggingbroek te combineren met een jeansblouse en Dr Martens. Het shirt met rolkraag, ik spotte deze trend al eerder, in het geel gaat hier zeker komen! We hebben er weer een favoriet bij!

Bij Skiks.com viel ik voor het oranjerode tricot jurk met rits, steekzakken en print op de rug; helemaal Jade! Lekker sportief en toch girly! Leuk te combineren met kniekousen en laarzen tijdens dit nazomer weer en straks hartje winter trek ik er een fake fur gilet over aan en om de benen warm te houden (ik ben nog niet toe aan de herfst *snik*) een vrolijke maillot of joggjeans.

 

Ninni Vi wintercollectie Ninni Vi wintercollectie 2013

Ninni Vi wintercollectie 2013 2014

Ninni Vi wintercollectie 2013 2014 Skiks

Ninni Vi jurkje

Ninni Vi jurkje Skiks

Ninni Vi jurkje Skiks kinderkleding Ninni Vi jurkje winter 2013 Skiks kinderkleding

Overige items: fake fur gilet Zara beenwarmers H&M laarzen Zecchino D’Oro

Klik hier om Ninni Vi en MortenZ te shoppen bij Skiks

 

 

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Ninni Vi? 

 

 

0 Reacties

 • door Maikel En Marieke
  Posted 26 augustus 2013 18:11 0Likes

  Wauw, helemaal leuk!
  Die kleur staat der ook top 🙂

 • door Evelien Bos-Brandt
  Posted 26 augustus 2013 19:19 0Likes

  Staat echt super bij Jade! Mooi gecombineerd met de kousen en de Zechinno's, top Jo!

Plaats een reactie