BABYSHOPPING FREE

Heel lang heb ik me tijdens deze zwangerschap ingehouden met het shoppen van babykleertjes. Maar nu de uitgerekende datum steeds dichterbij komt en de nieuwe collecties zijn uitgeleverd, krijg ik steeds meer zin om de kast van mijn kleine babyboy op orde te maken. Ook voor Doutzen ben ik trouwens lekker aan het shoppen, want ze is de laatste tijd enorm gegroeid en ze gaat bijna naar school. Ik vind het heerlijk om de kinderkasten op orde te brengen!
Deze week shopte ik voor broer en zus deze leggings van Indikual en bedacht ik voor mijn kleine man meteen een leuk setje. Ik combineerde zijn Indikual broekje met een rompertje van Little Label, schattige slofjes en te coole grijze speenstrik van House of Jamie. Het duurt natuurlijk nog even voor hij het aan kan trekken, maar ermee bezig zijn maakt me blij. Wordt vervolgd….. šŸ˜‰


Broekje IndikualĀ 
Rompertje Little Label
Slofjes Naco
Strik House of Jamie

Tags: , ,

Plaats een reactie