SARA LOU C’EST MOI


Door: Danielle

De afgelopen week moesten we weer vol aan de bak op kantoor, maar gelukkig kon Sara Lou nog even rustig acclimatiseren op het thuisfront en het kinderdagverblijf, en wennen aan het temperatuurverschil tussen Nederland en Italië. Maar na twee dagen was ze al volledig gewend en tot mijn vreugde konden we de opgeruimde zomercollectie (die zelfs iets te warm was voor in Venetië) weer uit de kast halen om mee te stralen. De zon heeft heerlijk geschenen, we hebben prachtige dagen gehad en daar worden wij blij van. Wij houden van de nazomer! Zo bestelde ik net voor de high summer periode een fantaaastisch jurkje van MOI wat ik graag met jullie wil delen. Een hot item, beetje urban style, gemaakt van prachtige organic stoffen en onder andere verkrijgbaar bij MiniMiks.

MOI is een duurzaam unisex Scandinavisch kledingmerk en echt heel stoer. Eerder kreeg ik al opmerkingen van vrienden die het jurkje ook wilde kopen voor hun dochter. Maar helaas was het overal al snel uitverkocht. Gelukkig zijn er nog wel veel andere mooie items van MOI leverbaar dus kijk snel in de webshop. MOI is super draagbaar voor alle kids binnen het gezin. Het jurkje is natuurlijk wel een beetje meisjesachtig, maar de fijne baggy broekjes, hippe leggings en kekke tops zijn adembenemend mooi, zowel voor jongens als meisjes.

Sara Lou draagt het deze week met een legging en haar zwarte Converse voor een stoere look.

Het jurkje is niet meer verkrijgbaar, maar check de links voor het broekje en de top.

Get inspired!

MOI1
MOI3
MOI2

MOI shoppen bij Minimiks.nl

 

Tags: , ,

Plaats een reactie