FAYE IN TOOBYDOO


Door: Jo

Kleine meisjes worden groot: afgelopen week werd ik weer even met mijn neus op de feiten gedrukt. Olivia, een notoire drinker (water wel te verstaan), zorgde er voor dat mijn nachten er uit zagen als die met een pasgeboren baby. Ze ging er zeker twee keer per nacht uit voor toiletbezoek en schreeuwde dan om haar voor knock-out liggende moeder (leuk het alleenstaande ouderschap…) wakker om uit het babyledikantje getild te worden. En dus na 9 (!) jaar een babyledikantje in huis te hebben gehad is deze nu ingeruild voor een heus peuterbed *slik*. Ik moet bekennen: de chronische wallen lijken minder te worden en Olivia is helemaal in haar sas met haar stukje herwonnen vrijheid….

Ook Faye heeft haar grote meiden grillen. Sinds kort pluist ze al mijn tijdschriften uit en heeft ze een hele duidelijke EIGEN mening over de outfits die her en der opduiken in de media. Toen het weer eind vorige week omsloeg griste ze achteloos haar Toobydoo shirtje uit de kast en combineerde deze op haar baggy joggingbroek met sneakers. En ik moet toegeven: goede zet Faye! Zelf had ik het klassieke streepshirtje met 3/4 mouw al eerder gecombineerd met een donkerblauwe skinny jeans en ballerina’s met een leren jasje voor een stoere finishing touch. Snel trok ik er een bloemen bomber bij aan en voila klaar is haar casual outfit! Je ziet het: ik heb bijna niets meer in te brengen stylen kan ik met een gerust hart overlaten aan mijn eigenwijze oudste meisje.

Faye in shirt Toobydoo

Faye in streepshirt Toobydoo

Toobydoo

Toobydoo gecombineerd met Bengh Mim-pi en New Balance

Toobydoo basic longsleeve Toobydoo touch of yellow

 Overige items:

Baggy broek Mim-pi bloemen bomber Bengh sneakers New Balance

Klik hier om lekker te shoppen bij Toobydoo

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Toobydoo? 

 

 

 

 

Tags:

Plaats een reactie