KICK IN NAME IT


Door: Carlijn

Jeans voor jongens. En dan een stoere én hippe én mooie jeans, die ook nog eens lekker zit, dat wil zeggen, soepel materiaal en goed van pasvorm. Persoonlijk vind ik het niet altijd even makkelijk om er eentje te scoren voor Kick, terwijl ik toch echt zo veel gave jeans voorbij zie komen. Misschien is mijn kleine mannetje ook wel een klein beetje kieskeurig, hij vindt broeken al snel niet lekker zitten. Maar….wie weet komt daar binnenkort verandering in, want meneer is hard bezig om zindelijk te worden!
In de zomer is het gelukkig wel iets makkelijker om een jeans te vinden die lekker zit, omdat ze wat dunner van stof zijn en daardoor vaak meteen wat soepeler aanvoelen. Deze denim jeans van Name it heeft voor Kick echt dé ideale pasvorm, is zacht van stof en ook nog eens helemaal hip…ik zeg; ‘top combi!’ En nu ik het toch over combi’s heb… Vandaag draagt Kick op deze Name it jeans een t-shirt eveneens van Name it en een blouse van H&M.

name it jeans

Meer jeans inspiratie van name it? Klik dan hier

 

Wat vind jij van deze combi?

Tags: , , ,

Plaats een reactie