SARA LOU IN DE WOLKEN MET NO SWEET


Door: Danielle

We zijn er weer! We hebben genoten van een heerlijke Italiaanse vakantie. Ondanks dat we fashionable in onze bikini en zwembroek op het strand speelden hebben we de kindermode toch een kleine beetje gemist. Zelfs voor een hip hemdje was het namelijk te warm aan de Adriatische kust. Daarom zijn we bij terugkomst weer in onze nopjes om meer te zien en te lezen over de nieuwe herfstcollecties. We kijken onze ogen uit en de eerste bestellingen zijn al geplaatst. Hierover later meer.

Voor dat we overgaan op al het nieuwe goed wil ik nog wel graag een überhip shirtje met jullie delen. Ja, jullie moeten weten dat ik weer terug ben. Het is een prachtig shirtje van NoSweet geshopt bij KidsFinest.nl, gemaakt van 100 procent biologisch katoen en daardoor super zacht. Het kleine borstzakje op de blauwe top met witte wolken is uitgewerkt tot in de kleinste details. Bij aankomst in Nederland moesten we helaas weer iets meer lagen aan, dus we hebben het NoSweet shirt dit keer gecombineerd met een boyfriend jeans en witte Converse en een grijs sweatvestje. Natuurlijk is hij ook super te combineren met een witte skinny en verwassen jeansjack.

Het shirtje is al uitverkocht, dus kijk snel voor de NoSweet tank top hier!

See you next week 🙂

NoSweet1
NoSweet3
NoSweet2
NoSweet4
NoSweet shoppen bij KidsFinest.nl

 

Tags: , ,

Plaats een reactie