GASTBLOGGER HISKIA: SIMPEL HEMA IS EXCLUSIEF


Hiskia (33), moeder van Isis (6 1/2 -dat laatste is heel belangrijk-). Webshop eigenaar van Gestipt.com en een paar jaar geleden verhuisd naar de Zwitserse Jura.

Bijna 3 jaar wonen we nu op het Zwitserse platteland. Een hele verandering! Veel rust, koeien-met-bellen, zwemmen in kraakheldere meertjes en Frans spreken op school. Leuke kinderkleding kopen hier is jammer genoeg een onmogelijke opgave. De plaatselijke trend voor meisjes is simpel: alle tinten roze… het liefst gecombineerd. Niet echt mijn ding. En gelukkig is Isis nog niet zodanig ingeburgerd dat ze ook besmet is met dat zoet roze-Hello Kitty-virus wat hier heerst.

Bij gebrek aan leuke winkels zijn we dus helemaal aangewezen op internet… de postbode is inmiddels een graag geziene gast 🙂 Met kleding kopen voor Isis krijg ik redelijk carte blanche van haar. Maar ze heeft een voorkeur voor rokjes en jurkjes. Want spijkerbroeken zitten niet lekker… En dat is belangrijk: dat het lekker zit en geen beperkingen geeft. Dus ook geen plak-stofjes, knellende riempjes of schoenen waarmee ze niet in het kllimrek mag. Haar favoriete zomeroutfit is een jurkje of een jumpsuit met ofwel haar Salt Water Sandals of haar klompen (!). Die Salt Water Sandals kocht ik toen ze nog een peuter was tijdens een reis naar Amerika en ik was meteen verkocht. Het zijn de ideale kindersandalen: van leer, onverwoestbaar en waterproof (Isis heeft er zelfs mee afgezwommen!). Enthousiast heb ik -eenmaal thuis- de sandalen ingekocht voor mijn webshop.

Het leuke aan het hebben van een webshop is dat de wereld veel kleiner wordt: de schoentjes gaan naar over de hele wereld. Wanneer we zelf kleren nodig hebben, zoek ik daarom ook eigenlijk altijd online. Bij Zwitserse en Nederlandse webwinkels, maar ook Franse en Scandinavische shops zijn favoriet. Sinds we hier wonen ben ik de kleurige, kinderlijke Nederlandse en Scandinavische kinderkleding nog meer gaan waarderen. HEMA, Mini Rodini, Oilily  en Sloppop Yeah  bijvoorbeeld. Lastig te krijgen in Zwitserland, zelfs online. Maar stiekem is dat helemaal niet erg. Zo blijft dat simpele HEMA shirtje hier helemaal exclusief 😉

Benieuwd naar de webshop van Hiskia? Neem een kijkje bij Gestipt.com

 

 

Thanks Hiskia voor je leuke blog! 

Lijkt het jou ook leuk om voor 1 X gastblogger te zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

0 Reacties

  • door Liesbeth Disbergen de Leeuw
    Posted 10 september 2013 10:20 0Likes

    Hoi Hiskia van Leeuwen, las je stukje net en leuk dat je Sloppop erin noemde!

Plaats een reactie