JUUL IN LOUIS LOUISE


Door Jerr:

Ben je op zoek naar een leuk, hip, fris en luchtig zomerbroekje voor jouw kleine meid? Stop met zoeken! Ik heb het ideale broekje gevonden. Een tijdje geleden schreef ik al eens over het Franse merk Louis Louise waar ik helemaal verknocht op ben. Het is dus niet zo heel gek dat ik dit geweldige zomerbroekje van dit merk heb. Schattig , mooie kleuren, mix van tijdloze basics, delicate prints, chique en mooie stoffen gecombineerd met Franse elegance, dat is Louis Louise! Dit fantastische merk verkrijgbaar bij onder andere de webshop van So Lovable heeft deze zomercollectie een super leuk bloemetjes broekje die echt ideaal is voor deze temperaturen!

Juul draagt het broekje hier met een leuk wit mouwloos shirtje van de Zara. Het broekje is een zo genoemd Jungle model. Dat houdt in dat het broekje zo’n stoer laag kruis heeft. Vergelijkbaar met de harembroeken en helemaal hippie style! Ideaal voor op vakantie. Wat ook top is , is dat Juul gewoon nog heel vrolijk rond kan kruipen!  Het broekje is nu in de sale bij So Lovable. Je shopt ‘m al voor €22.5o!

juul louise louise

juul louise louise 2

juul in louis louise

So Lovable heeft nog veel meer leuks in de sale, kom snel even een kijkje nemen op de site!

 

 

 

Wat vind jij van dit broekje?

Tags: , ,

Plaats een reactie